Logo2.png

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Sponsorater | Samarbejdsaftaler

Malermester Willi Becke ApS indgår samarbejdsaftaler, som derigennem støtter sport og ungdomsarbejde. Vi har gennem årene indgået mange samarbejdsaftaler med både store og små foreninger. Aftalerne kan løbe over flere år, vare et enkelt år eller være et enkeltstående arrangement. Vi ser meget positivt på et samarbejde, hvor vores virksomhed har mulighed for at markedsføre sig samtidig med, at den anden part kan have økonomisk eller materiel fordel af aftalen. Vi indgår dermed ikke sponsoraftaler, hvor kun den ene part modtager noget.

Skulle jeres forening kunne tilbyde Malermester Willi Becke ApS en form for samarbejde, er I velkomne til at sende et oplæg til en samarbejdsaftale til info@becke.dk.

 

Malermester Willi Becke ApS er sponsor for:

Red_Dot.png Team Rynkeby

Red_Dot.png Familier med Kræftramte Børn

Red_Dot.png Brøndby IF

Red_Dot.png HB Køge

Red_Dot.png Nykøbing Falster Kvindehåndbold

Red_Dot.png Ørslev Fodbold

Red_Dot.png Nyråd idrætsforening TeamGym

Red_Dot.png Vordingborg Bokseklub

Malermester Willi Becke ApS er VIP Sponsor for Team Rynkeby Vordingborg 2013.

Willi Becke er udtaget som rytter på Team Rynkeby-holdet 2014.

Vi er aktive deltagere i sponsorarrangementerne. Som led i vores Team Rynkeby sponsorat, har Willi Becke ansøgt om, og er nu blevet udtaget som rytter, på Team Rynkeby-holdet 2014. Det er os en stor glæde at være tøjsponsor for Team Rynkeby 2013, og med Willi Beckes deltagelse i cykelløbet i 2014, ønsker vi at bidrage aktivt til synliggørelsen af Team Rynkeby-projektets vigtige formål. Vi håber samtidig på, at skabe yderligere opmærksomhed på Team Rynkeby-projektet blandt erhvervsdrivende i vores lokalområde, og dermed muligheder indenfor fundraising til Børnecancerfonden 

Billeder fra Stentorvet i Vordingborg den 13. juli 2013. Team Rynkeby Vordingborg. Afgang mod Rigshospitalet, og videre derfra mod Paris.

Hent flere billeder fra arrangementet her

Willi_Becke_med_Team_Rynkeby_hold.JPGbillede: Team Rynkeby Vordingborg med sin VIP sponsor Willi Becke.

DSC_0022.JPGbillede: VIP Sponsorer på scenen, på Stentorvet i Vordingborg.

DSC_0046.JPGbillede: Afgang mod Rigshospitalet, og videre derfra mod Paris.

 Hent yderligere info om Team Rynkeby her, og se alle deltagere på 2014-holdet.

 Team_Rynkeby.jpg


Øvrige sponsorater 

billede: Malermester Willi Becke og Borgmester for Vordingborg Kommune Henrik Holmer til et arrangement på HB Køge Stadion.

billede: Brøndby Stadion

billede: Vordinborg Bokseklub