Logo2.png

 

2015


Testnyhed 1 

Bare rolig, det er bare en test.

2014


Rammeaftale med Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste.

Malermester Willi Becke ApS har indgået rammeaftaler med Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste, vedrørende malerydelser på Forsvarets ejendomme, på Sjælland. Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste har været blandt vore kunder kontinuerligt, siden før det første offentlige udbud af rammeaftaler for bygningsvedligehold, i 2007.

 

Kontrakt. Mærsk Bygningen - Udvidelse af Panum-komplekset

Malermester Willi Becke ApS har vundet malerentreprisen i forbindelse med Mærsk Bygningen - Det nye Panum. Projektet er udbudt af Københavns Byggestyring i samarbejde med Arkitektfirmaet C.F. Møller, som en begrænset licitation med indledende prækvalifikation. 

Mrsk_Huset_-_Det_nye_Panum.png

Projektnavn: Mærsk Bygningen – Udbygning af Panum

Kreditering: Arkitektfirmaet C.F. Møller. Udarbejdet af MIR.no 

2013


Entreprenør Karakterbog

Entreprenør-karakterbog for Malermester Willi Becke ApS er nu klar, og det er os en stor glæde at kunne offentliggøre følgende resultat:

Bygge Rating for virksomheden med cvr-nr. 27778984

Hent hele karakterbogen her.

Rammeaftale -  Frederiksberg Kommune.

Malermester Willi Becke ApS er blandt de vindende entreprenører, i forbindelse med en rammeaftale om vedligeholdelsesopgaver samt mindre til- og ombygninger på Frederiksberg Kommunens ejendomme. Tilsammen udgør ejendommene ca. 416.000 m2 fordelt på store og små bygninger, til brug for bl.a. daginstitutioner, skoler, beboelse, plejehjem, idrætsanlæg, kontorer og bygninger til klubtilbud og kulturelle formål. Vi byder vores nye kunde velkommen, og glæder os til samarbejdet.

 

Willi Becke er udtaget som rytter på Team Rynkeby 2014

Vi er aktive deltagere i sponsorarrangementerne. Som led i vores Team Rynkeby sponsorat, har Willi Becke ansøgt om, og er nu blevet udtaget som rytter, på Team Rynkeby-holdet 2014. Det er os en stor glæde at være tøjsponsor for Team Rynkeby 2013, og med Willi Beckes deltagelse i cykelløbet i 2014, ønsker vi at bidrage aktivt til synliggørelsen af Team Rynkeby-projektets vigtige formål. Vi håber samtidig på, at skabe yderligere opmærksomhed på Team Rynkeby-projektet blandt erhvervsdrivende i vores lokalområde, og dermed muligheder indenfor fundraising til Børnecancerfonden. Hent yderligere info om Team Rynkeby her, og se alle deltagere på 2014-holdet.

Team_Rynkeby.jpg

Malerarbejde på Thule Air Base

Malermester Willi Becke ApS står for udførelsen af malerarbejdet i forbindelse med opførelsen af et indkøbscenter på Thule Air Base. Projektet udføres i samarbejde med Adserballe & Knudsen A/S. Malermester Willi Becke samt to af vore malersvende, Helge Christiansne og Per Nielsen er taget af sted til Grønland, onsdag den 7. august. Opholdet forventes at vare en måned.

Thule._I_Kastrup_Lufthavn.2..jpg  

På vej til Thule. Kastrup Lufthavn, onsdag den 7. august 2013.

Fra venstre: Per Nielsen, Helge Christiansen, og malermester Willi Becke.     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sommerkonkurrencen er slut

Tak til alle deltagere. Vinderen af vores sommerkonkurrence 2013 har fået direkte besked.

 

Sommerkonkurrence

Få din arbejdsplads til at oprette en firmaaftale med os, og deltag i lodtrækningen om 3 gavekort til en værdi af kr. 500,00 til køb af maling. Med en fordelagtig firmaaftale kan alle virksomhedens medarbejdere spare 40 - 60% på maling fra DYRUP og GORI træbeskyttelse! Udfyld dine kontaktoplysninger her.

 

Mærsk Bygningen - Udvidelse af Panum-komplekset

Projektet er udbudt af Københavns Byggestyring som begrænset licitation med indledende prækvalifikation. Mærks Bygningen omfatter byggeri af ca. 42.000 m2 bruttoetageareal universitetskompleks til undervisning og forrsknings formål. Vi er glade og stolte over at kunne meddele, at vores virksomhed er blevet prækvalificeret til at afgive tilbud på malerentreprisen i forbindelse med dette projekt.

 

Kontrakt - Renovering af Grønningen, Slagelse Boligselskab

Projektet er udbudt af Slagelse Boligselskab i begrænset licitation med prækvalifikation. Kontrakten vedrører malerrenovering af afd. 10, Grønningen. Alle renoveringsarbejder forventes påbegyndt i løbet af sommeren 2013. Vi ser frem til et godt samarbejde med bygherren samt de øvrige entreprenører.

 

Afdeling Hovedstaden

Malermester Willi Becke ApS har etableret en ny afdeling i hovedstaden. Se vores afdelinger og adresser under Kontakt

 

Malerinfo | Påske

Download MALERINFO her og læs, hvordan man kan male overflader til tavler, som kan viskes rene igen og igen med Dyrups nyhed, IdeaPaint Whiteboard. Det er idealt til skoler, børnehaver og kontorer.
Læs også om efteruddannelse og kompetenceudvikling, som vores medarbejdere netop har gennemført.

 

Malermester Willi Becke er Vip sponsor af NFH`s kvindehåndbold i 1. division

Læs artiklen fra Folketidende, 18. januar 2013

 

Afdeling Lolland og Falster

Malermester Willi Becke ApS har etableret en ny afdeling i Stubbekøbing. Se vores afdelinger og adresser under Kontakt

 

Rammeaftale med Region Sjælland

Malermester Willi Becke ApS har indgået en rammeaftale med Region Sjælland om ind- og udvendig bygningsvedligeholdelse. Vi byder vores nye kunde velkommen, og glæder os til samarbejdet.

2012


 

Malerinfo | Efterår


Download MALERINFO og læs mere om, hvordan Vores Sociale Ansvar er en integreret del af virksomheden Malermester Willi Becke ApS. Politikken er nemlig ikke alene et udtryk for socialt engagement, men er også med til at sikre et kompetent medarbejderstab, og dermed høj produktivitet - vores vigtigste konkurrenceparameter.

 

Rammeaftaler - Ringsted Kommune, Boligselskabet Sjælland

Malermester Willi Becke ApS har indgået en rammeaftale med Ringsted Kommune om ind- og udvendlig vedligeholdelse af kommunale bygninger. Aftalen med Boligselskabet Sjælland omfatter servicering og istandsættelse af ca. 750 boliger i forbindelse med fraflytning. Vi er glade og stolte over at kunne præsentere vores to nye kunder og glæder os til samarbejdet.

 

Sommerkonkurrence

Deltag i vores sommerkonkurrence i uge 24 - 28. Vi udlodder 2x MiniCruise for 2 personer med DFDS SEAWAYS, på ruten København - Oslo. Vinderen får direkte besked i uge 29.

 

Malerinfo | Påske

 

Spørgsmål vedrørende ind- og udvendig drift og vedligeholdelse er altid aktuelle og bliver rejst uafhængigt af årstiden. I sektionen om boligselskaber her på hjemmesiden, kan man derfor finde generel information og tips til drift og vedligeholdelse for følgende: Malede overflader i almindelige brugsrum. Flerfarvede overflader. Indvendigt træværk. Udvendigt træværk. Vandrette overflader af lærketræ.

Læs vores nyhedsbrev MALERINFO her.

 

 
Malerinfo | Nytår


Fremtiden er som bekendt grøn, og vi værner om miljøet. Produkter mærket med Blomsten og Svanen er af god kvalitet, mindst belastende inden for sin kategori og uden sundhedsskadelige stoffer. Læs mere om, hvordan vi værner om miljøet her.